Återfuktning dygnet runt. Prova Ghasel Maltese Honey Body Cream

Växtextrakt och vitaminer är anledningen till att Ghasel Maltese Honey Body Cream vårdar, regenererar och återfuktar huden exceptionellt bra. Krämen fungerar även perfekt till extremt torr hud. Detta är en unik kräm som utformats för daglig användning för alla hudtyper och åldrar.

Maltesisk honung består till 85-90% av timjanpollen vilket gör det till ett av de starkaste fuktighetsbevarande medlen i världen. Den rika formulan i krämen motverkar fria radikaler och oxidativ stress effektivt, vilket förhindrar huden från att åldras. Naturliga extrakt jämnar ut hudtonen och adderar en naturlig, ungdomlig glöd.

Den exceptionella sammansättningen av Maltese Honey Body Cream vårdar huden väldigt bra. Avokadoolja skapar en osynlig barriär på hudens yta som hjälper till att stänga inne vatten i epidermis, vilket gör huden otroligt återfuktad dygnet runt. Kraften i sheasmör gör huden len och närd. Detta är en värdefull ingrediens som hjälper till att regenerera huden, slätar ut rynkor, celluliter och bristningar.

Vitaminerna A, E och B12, adderar fantastisk färg till huden, ljusar upp missfärgningar och får huden att se felfri och vacker ut. Vitaminerna ger återfuktning och fasthet till huden på lång sikt, vilket resulterar i en ungdomligare kropp och hud. Vitamin E, ungdomsvitaminet, är en kraftfull antioxidant som hindrar huden från att åldras för tidigt. Tokoferolerna ger huden elasticitet, lyster samt lindrar efter exponering mot UV-strålning.

Maltese Honey Body Cream direkt från Malta

Ghasels kräm erbjuder djup återfuktning av hudens alla lager, och den subtila honungsdoften stimulerar dina sinnen och hjälper dig att slappna av. Fuktighetsbevarande och mjukgörande medel vårdar extremt torr och matt hud. Härliga dofter kombinerat med en kraftig dos vitaminer, mineraler och växtextrakt ger dig en känsla av att huden är konstant återfuktad och vårdad.

Vad får jag ut av att använda Maltese Honey Body Cream?

+ Långvarig återfuktning och näring

+ Silkeslen hud under lång tid

+ En stor portion vitaminer, mineraler och växtextrakt

+ Jämn och frisk hudton

+ Avslappning för sinne och kropp

De läkande egenskaperna i maltesisk honung, flera antioxidanter och en rik formula – dessa ingredienser ökar hudens försvar så att den blir mer motståndskraftig när det kommer till UV-strålning och fria radikaler.

De fantastiska anti-aging-kvaliteterna och de regenerativa egenskaperna i krämen är möjliga tack vare de noga utvalda kvalitetsingredienserna i sammansättningen. Du kommer att se spektakulära resultat om du masserar inte krämen varje dag i huden med cirkulära rörelser. Din kropp kommer att bli fast och återfuktad redan efter första användningen.

Ghasel Maltese Honey Body Cream är en speciell honungsvård som är i harmoni med naturen. Miljövänliga ingredienser utan skadliga tillsatser tar hand om din hud med professionell kvalitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *