Nanoil Liquid Silk – den bästa masken som bekämpar frissigt hår och gör det lent

Vill du hitta hemligheten bakom behandlingarna som salongerna har som ger lent hår? Här kommer Nanoil Liquid Silk – med en formula som värkligen är lätt och full av silkproteiner som är redo att tämja ditt vilda hår!

De flesta hårproblemen har sitt ursprung i en svag hårtextur och skador på hårets yttre lager. Därför så är produkter med gott om protein den bästa lösningen – inte bara med keratin utan även med silke som är aningen mildare med ändå väldigt effektiv på att lena ut håret och göra det vackrare.

Du kan hitta detta silke i en nyhet från Nanoil – en hårmask utrustad med flytande islke. Detta är den bästa mjukgöraren för håret som används av kvinnor i hela världen. Dess effektivitet har även bekräftats av proffs. Upptäck den du också!

Vad gör Nanoil Liquid Silk Mask?

Masken är främst inriktad på att reparera och förstärka håret med flytande silke som är ett protein som perfekt tolereras av håret. Med hjälp av denna ingrediensen så verkar Nanoil Liquid Silk Hair Mask på flera oliak sätt. Regelbunden användning:

  • återställer skador och läker håret.
  • gör håret lent, mjukt och ökar dess glans.
  • skyddar mot fuktförlust och skador.
  • förenklar kamningen och styligen av håret.
  • tämjer frissiga och kluvna toppar.

Ju friskare och starkare hår, desto bättre ser det ut. Så enkelt är det. Det flytande silket i Nanoil masken reparerar och skyddar håret vilket ger det ett bättre utseende. Masken döljer inte bara problem med tex frissiga lockar, den löser det också. Det är detta som gör den till den bästa masken för frissigt och oredigt hår som ser hängigt och svagt ut.

Perfekt formula anpassad för håret

Vad är det som får Nanoil Mask att göra underverk? Märket har tagit en minimalistisk inställning till hårvård där regeln ”mindre betyder mer” gäller. Håret uppskattar ingredienser av hög kvalitet, dock inte nödväntigtvis i överflod.

Flytande silke är det största balsamerande ämnet i Nanoil Liquid Silk Hair Mask. Förutom att proteinet gör håret silkeslent och glansigt så förbättrar den även fuktnivåerna. Tack vare fibroin som finns i silket så håller masken kvar vattnet i håret medan sericin skapar en skyddande sköld på ytan som hålelr kvar vattnet och skyddar håret mot skador.

Allt detta gör att Nanoil Liquid Silk Hair Mask både återupplivar och skyddar lockarna samt även stylar dem! Den innehåller inga parabener eller syntetiska tillsatser. Natrurlig och effektiv.

Hur använder man Nanoil Liquid Silk Hair Mask?

Enbart flytande islke brukar användas på rent och torrt hår för att ge det lenhet men en mask berikad med silke är mer än bara en förbättrare av styling, det är även en balsamerande produkt. Så hur ska den användas?

Nanoil Liquid Silk Hair Mask är utformad för att användas på fuktigt hår efter schamponering. Man behöver bara applicera rätt mängd av masken för hårets längd och tjocklek och låta den sitta i minst femton minuter (eller upp till en halvtimme om du vill ha en kraftfull behandling). Efter håret rensats ur ordentligt så kan man njuta av sina super mjuka och silkeslena lockar som glänser och imponerar. Du kommer att älska effekten.

Man behöver inte använda masken varje dag! Om du tvättar håret två gånger i veckan så kan du använda den efter varje tvätt. Om ditt hår inte är så värst ostyrligt så räcker det att använda masken en gång per vecka.

Sammanfattning: är det värt att skaffa Nanoil Mask?

Förutom dess fantastiska komponenter, lätthet att använda och allsidighet så är det de positiva recensionerna som övertygar användare att skaffa Nanoil Liquid Silk Hair Mask, som har fått tusentals positiva omdömen på skönhetsbloggar, forum och sociala nätverk.

Kolla in hur Nanoil Liquid Silk Hair Mask (eller någon av de andra fyra maskerna från serien) verkar på ditt hår. Mer information finns hos www.nanoil.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *