Förnyelse med Ultimate Moisture Hydrating Cream från YASUMI

Den intensivt återfuktande, vårdande och förnyande ansiktskrämen från Yasumi är egentligen en produkt som är framtagen för skönhetssalonger och spasalonger, men nu säljs den även i vanliga butiker. Hur fungerar Ultimate Moisture Hydrating Cream? Är det värt att investera i en professionell behandling med den intensiva återfuktande produkten från Yasumi?

Ultimate Moisture Hydrating Cream

Den intensivt återfuktande krämen från Yasumi är en hudvårdsprodukt för vardagen, som inte bara återfuktar, utan som också förnyar och förser huden med mineraler. Ultimate Moisture Hydrating Cream skyddar hudens känsliga celler tack vare de avancerade aktiva ingredienserna som innehåller många vitaminer och mineraler. Efter ett par dagars användning av Ultimate Moisture Hydrating Cream (som också kan användas som bas) återställs hudens vätskenivå.

Komplex hudvård för ansiktet

Den intensivt återfuktande ansiktskrämen Ultimate Moisture Hydrating Cream från Yasumi har en stor effekt på alla hudtyper, men den passar bäst för torr hud som uppvisar de första tecknen på åldrande.

  1. Återfuktar och vårdar optimalt.
  2. Skyddar huden mot vätskeförlust.
  3. Mjukar upp huden i ansiktet.
  4. Kan användas som sminkbas.

Aktiva ingredienser för den bästa hudvården

Den återfuktande ansiktskrämen från Yasumi baseras på marint kollagen och kitosan, vilket säkerställer återfuktning av huden och förhindrar cellerna från att drabbas av vätskeförlust. Ultimate Moisture Hydrating Cream återställer hudens vätskenivå och påskyndar hudens förnyelse. Det fördelaktiga vitamin E från naturliga växtoljor är en stark antioxidant som återställer huden, stärker den, och saktar ned åldrandeprocessen. Återfuktningen säkerställs också av PCA, som är en naturlig återfuktande komponent som bland annat återfinns i huden.

Yasumis Ultimate Moisture Hydrating Cream består av havsalger, som ansvarar för att förse huden med mineraler. Havsalger är rika på mineraler (t.ex. magnesium, kalcium, jod och zink) och tar hand om huden genom att leverera de nödvändiga vårdande ingredienserna. Yasumis ansiktskräm har även berikats med olja från vetefrön, som är en källa till nödvändiga fettsyror. Oljan främjar omvårdnad och återfuktning, och gör huden mer elastisk och mjukare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *