Nanoil hårolja – för varje hårstrå räknas!

Vi kan säga det rakt ut: du behöver aldrig mer kompromissa med din hårvård.

Hittills har de flesta kvinnor fått stå ut med samma problem: varje hårvårdsprodukt hare n nackdel. Den innehåller för många kemikalier, parabener eller silikon, eller leder till statiskt och matt hår – och om håret börjar se bra ut visar det sig ofta att alkoholen eller någon annan ingrediens börjar göra håret torrare.

Nu har allt förändrats. Du behöver inte längre plåga håret med artificiella ämnen för att det ska bli vackert. Du behöver inga kontroversiella ingredienser för att påskynda hårets tillväxt eller göra det tjockare (ingredienser som ofta finns i ampuller).

Kompromissa inte med hårvård.

Kompromissa inte med skönhet och självförtroende.

Nanoil hårolja – varför borde du prova den?

En enda naturlig produkt kan ersätta flera andra i badrummet.

Reparerar håret och ger det nytt liv.

Vårdar hårbotten.

Gör håret tjockare och påskyndar dess tillväxt.

Gör håret finare från och med första appliceringen.

Produkten är innovativ och briljant – vi pratar om den nya håroljan, Nanoil. Den uppfyller en hel del krav. Den är universell och erbjuder många möjligheter (från reparation på djupet till omedelbar skönhet), och är dessutom helt säker eftersom dess styrka ligger i naturliga ämnen som länge använts för både skönhet och hälsa. Håroljor är viktiga och är grunden i Nanoil. Detta gör att Nanoil är ett kraftfullt verktyg i kampen för ett friskt och hälsosamt hår.

Hemligheten ligger också i rekommendationerna. Nanoils tillverkare har lagt mycket tanke bakom oljan, vilket gör att den uppfyller kraven hos tre olika hårtyper (från tjockt och tungt utan volym till mycket torrt och skört). De har matchat naturliga oljor med partiklarnas storlek och deras effekt på hårets porositet. Nanoil finns i tre versioner, som alla matchar porositet och innehåller olika naturliga oljor. Allt detta är till för att ge håret den allra bästa omvårdnad: ingen torrhet eller tyngd, ingen irritation, och inga misslyckanden.

Nanoil – synkroniserad skönhet för håret

De tre versionerna gör Nanoil till den bästa vården för alla hårtyper. De tre produkterna innehåller olika naturliga oljor, som uppfyller hårets behov.

Nanoil för hår med hög porositet

Välj den här oljan om håret är mycket skadat, torrt eller skört. Produkten innehåller sex kraftfulla oljor med exceptionella egenskaper:

 • Bomullsfröolja – återfuktar håret och gör det mjukare
 • Olja från passionsfrukt – återställer elasticitet
 • Nattljusolja – rensar toxiner och reparerar hårbotten
 • Avokadoolja – sju kraftfulla vitaminer som vårdar håret
 • Mandelolja – gör håret mjukt och glansigt, och förhindrar skörhet
 • Arganolja – reparerar hårets struktur och skyddar mot skador

Nanoil för hår med mellanhög porositet

Välj den här oljan om hårets rötter är svaga, om håret börjat falla av eller bli statiskt eller skadat (särskilt i topparna). Den här sortens hår är ofta matt, kräver reparation av skador på ytan, och skyddar mot framtida skador. Den här sortens Nanoil innehåller sex naturliga oljor som passar hårets skick.

 • Macademiaolja – absorberas snabbt och reglerar talgproduktionen i hårbotten, förhindrar oljighet, skyddar hårbotten mot torrhet, och skyddar hårets rötter mot att försvagas
 • Arganolja – saktar ned hårets åldrande och skyddar mot värme
 • Marulaolja – återfuktar håret ordentligt
 • Olja från passionsfrukt – återställer hårets glans och skyddar håret mot att bli statiskt
 • Jojobaolja – vårdar hårbotten och förhindrar uttorkning, särskilt i hårets toppar
 • Kokosolja – skyddar håret, återställer dess elasticitet och glans, och vårdar

Nanoil för hår med låg porositet

Välj den här sorten om du har tjockt hår som saknar volym, eller som ofta är oljigt. Den här sortens hår är svårt att styla eftersom det är stelt, och i många fall drabbas av överflödig talgproduktion i kombination med mjäll.

Nanoil för hår med låg porositet har tagits fram för att vårda, skydda och ge volym utan att tynga ner håret. Produkten innehåller nio naturliga oljor som vårdar håret.

 • Cupuacusmör – skyddar mot flygigt hår och ger det nytt liv
 • Monoiolja – ger håret elasticitet och återfuktar det
 • Babassuolja – gör håret mjukt och absorberas enkelt, vilket vårdar håret utan att tynga ner det
 • Sheasmör – ger håret glans och vårdar lipidlagret
 • Olja från passionsfrukt &- antioxiderande, ger håret glans och ungdomlighet, och återställer dess elasticitet
 • Ricinolja – stärker hårets rötter, stimulerar hårets tillväxt, och skyddar dess färg
 • Sheasmör – skyddar håret mot uttorkning och torrhet
 • Arganolja – skyddar mot värme, ger håret liv, absorberas enkelt, och vårdar håret inifrån och utåt
 • Kokosolja – naturligt solskydd med SPF 10, som skyddar håret mot solens skadliga strålar och andra faktorer i miljön

Egenskaperna i naturliga oljor förstärks av flera ämnen som är viktiga för ett friskt, livligt och vackert hår.

Förutom silke, keratin och vitamin innehåller Nanoil två unika och banbrytande ingredienser, som har en fördelaktig effekt på hårets rötter. De reparerar håret och ger det nytt liv, stimulerar dess tillväxt, och bidrar till att göra håret friskare. Produkten kan enkelt användas för att öka hårets tjocklek, för när man använder hårolja regelbundet kan hårets rötter börja arbeta aktivt och tillverka nytt hår (fint hår).

Nanoil är en komplex produkt som passar tre olika sorters hår, och gör det både vackert och ger det nytt liv.

13 Comments “Nanoil hårolja – för varje hårstrå räknas!”

 1. Sarah J

  Jag har aldrig använt några håroljor, men ju mer jag läste om det ju mer vill jag prova dem

  Svara
  • anna_molly

   Jag kan inte föreställa mig hårvård utan håroljebehandlingar. Jag har aldrig haft några allvarliga problem med mitt hår, men sedan jag började använda oljor ser mitt hår mycket bättre ut

   Svara
 2. Lisa91

  Det är verkligen en bra idé att göra en sådan uppdelning när det gäller hårporositet. Det är första gången jag sett sådan bra kosmetik för håret. Jag ska verkligen prova det.

  Svara
 3. jenny

  Jag gillar sammansättningen av den för hår med hög porositet, jag har redan använt 4 oljor som ingår i denna version av nanoil och jag älskade verkligen effekten: Jag tror att jag ska köpa den här oljan 😀

  Svara
 4. Natalie

  Jag har typiskt hår med låg porositet och det är verkligen svårt att göra något med det. Jag har undrat huruvida hårolja kan hjälpa men det är svårt för mig att föreställa mig det.

  Svara
  • Juni

   Samma här: det var värdelöst att styla håret, eftersom frisyren varade i en timme eller två. Jag var tvungen att tvätta mitt hår varje dag, ibland även på kvällen samma dag och efter några veckor med att applicera denna olja började den förändras: det var mycket lättare för mig att sätta ihop mitt hår, det slutade bli oljigt så snabbt, och det såg bättre ut som om det var lättare. Snart kommer flaskan att ta slut och jag kommer säkert att köpa den andra. Jag rekommenderar det starkt!

   Svara
 5. Maria JJ

  Den för hög porositet hjälpte mig verkligen mycket, för efter ett par år med blekning var mitt hår allvarligt skadat och torrt. Jag märkte skillnaden snabbare. Det är verkligen en bra produkt, lite dyr men värd pengarna! 🙂

  Svara
 6. lisa_93

  Jag började applicera arganolja till mitt hår nyligen och kan inte vänta med att se resultaten av behandlingen, jag läste så många positiva recensioner om det

  Svara
  • Majaa

   Först var jag väldigt nöjd med effekten men det visade sig att en oljeblandning fungerar mycket bättre. Jag har aldrig testat nanoil men från vad jag ser måste jag erkänna att kompositionen verkar bra! Jag tror jag ska köpa det 😀

   Svara
  • fru_viola

   Den bästa effekten jag någonsin haft var tack vare att använda avokadoolja. Jag hade torrt skadat hår (för mycket hårplattning) och endast ett fåtal applikationer gjorde stora skillnader. Det fuktar otroligt.

   Svara
 7. Diana S.

  Hårolja hjälper till att regenerera mitt skadade hår, jag hade många olika oljor tills jag kom över den här och jag vet redan att jag kommer att vara trogen mot det

  Svara
 8. Helene33

  Jag använde många håroljor men hade aldrig den här. Jag måste säga att efter att ha läst denna text kan jag inte vänta tills jag provar det 😀

  Svara
 9. AnA

  Söt mandelolja är min personliga favoritolja, det är otroligt men det här verkar primärt också 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *