Nivea Care – Lätt vårdande kräm för alla hudtyper

Under de senaste veckorna har en hudvårdskräm framträtt: en produkt från Nivea, den lätta och vårdande krämen Nivea Care. Det är en ny produkt för alla hudtyper. Den har en innovativ lösning, är universell och säker – det är bara några av krämens många egenskaper som du kan läsa mer om nedan.

NIVEA Care vårdande kräm erbjuder en revolutionär del av hudvårdens bransch. Det är svårt att hitta en kräm med intensivt vårdande egenskaper som samtidigt absorberas snabbt. Nivea har sett till att ge krämen en lätt konsistens som inte lämnar en fet känsla, och som är mycket effektiv. Hur är det möjligt?

Hemligheten bakom Niveas vårdande kräm är dess teknik med lätt hydrovax. Tack vare detta blir krämen delikat och absorberas snabbt, för hydrovax smälter direkt på huden. På bara ett ögonblick blir huden fräsch, återfuktad och mjuk utan ansträngning.

Nivea menar att deras vårdande kräm är perfekt för att hudtyper: den funkar bra för att återfukta torr hud, men också för att vårda oljig hud. Krämen ger ingen oljig känsla, tynger inte ned huden, och orsakar ingen irritation. Man kan säga att den fungerar som ett osynligt, vårdande lager.

Niveas lätta och vårdande kräm är inte bara till för alla, utan den är också till för universell användning. Den kan appliceras under dagen, lämnas kvar över natten, och kan användas som en sminkbas. På grund av den snabba absorberingen finns det inga begränsningar, utan den ”försvinner” direkt efter appliceringen.

Vårande på djupet och en lätt konsistens är fördelar som beror på att utvecklarna bryr sig om kundens användning. Niveas vårdande kräm innehåller inget paraffinvax, så den täpper inte till porerna och tynger inte ned huden. I det här fallet beror produktens goda effekter bland annat på valet av återfuktande ämnen – glycerin, naturligt sheasmör, och rikliga fettsyror från växtoljor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *