Använd Nanobrow Shape Mascara och Ta Kontroll över Dina Ögonbryn på Mindre än en Minut!

Det enklaste sättet för att tämja ostyriga ögonbryn är med ett brynmascara. Nanobrow Shape Mascara är det perfekta valet som har en magisk effekt på dina ögonbrynsbågar och kommer med en ergonomisk applikator.

Alltid snygga ögonbryn med Nanobrow 

Nanobrow Shape Mascara är en av flera speciella ögonbrynsprodukter i Nanobrows erbjudande. Genom att välja en av dem garanterar du att dina ögonbryn alltid håller sig på topp. Den gel-aktiga mascaran hjälper dig att accentuera glesa ögonbryn eller ta kontroll över buskiga hårstrån som sticker ut. Ingenting är omöjligt med denna produkt.

Mascaran frnå Nanobrow är felfri. Använd den för att styla alla typer av ögonbryn och få samtidigt en djupare färg. Varumärket erbjuder tre färger så du kommer definitivt att hitta en som passar dig.

Exceptionell precision

Denna mascara är ovanlig – den adderar dimension och gör att ögonbrynen ser fylligare och tjockare ut. De håller sig snygga hela dagen och du behöver inte fräscha upp eller justera dem under dagen. De vackra naturliga nyanserna ger dina ögon underbar definition.

Silikonet i formulan ansvarar för wow-effekterna, ger lyster och näring till ögonbrynen samt förhindrar håravfall. När du använder denna produkt stylar och vårdar du ögonbrynen på samma gång!


Nanobrow Shape Mascara

Finns i färger:

Våga sticka ut – prova Nanobrow Shape Mascara

Denna gel-mascara har flera fördelar:

  • vackert ifyllda ögonbryn i 24 timmar
  • tjockare och fylligare ögonbryn
  • vackra pigment för kamouflering av glesa fläckar
  • perfekt ögonbrynsform
  • lyster, näring, skydd mot skador

Det behöver inte vara tidskrävande och tråkigt att lägga ögonbrynssmink. Nanobrows mascara har designats för att kamouflera fläckar i ögonbrynen och addera spektakulär fyllighet. De ger dig formen du alltid drömt om – utan att du behöver anstränga dig!

Effekten av tjocka, vackra ögonbryn

Denna förskönande, vaxbaserade mascara är utrustad med en ergonomisk, träffsäker spoolie-borste och har en lätt konsistens som inte lämnar efter sig klumpar i ögonbrynen. Silikonborsten formar och tämjer ögonbrynen enkelt, vilket håller dem på plats hela dagen.

Tjocka eller tunna ögonbryn – konsumenter älskar Nanobrow Shape Mascara. Och du kommer också att älska effekten redan efter första användningen. Den träffsäkra borsten, enkla appliceringen, underbara resultaten, effekten av tjocka, fylliga ögonbryn fulla med lyster – allt detta gör att produkten sticker ut ur mängden. Nanobrow Shape Mascara har allt du söker i en ögonbrynsprodukt.

Hur använder man mascara från NANOBROW?

Busenkelt! Makeup har aldrig varit så enkelt och glamoröst på samma gång. För att skapa effekten av kraftigare, snyggare ögonbryn, behöver du bara följa några enkla steg.

Öppna tuben och kamma ögonbrynen med borsten. Borsta dem i den riktning de växer, och fyll i dem med färg. För en mer naturlig effekt, lägg lite extra smink på ögonbrynens ändar. När mascaran fäst kan du addera ett eller flera lager för maximal volym.

Färdig! Njut nu av perfekt formade ögonbryn hela dagen lång!