Charlotte – Marc Jacobs läppstift till den brittiska prinsessan

Prinsessan Charlotte är en brittisk favorit, och i början av maj firar hon sin första födelsedag. Precis som alla andra tillställningar i den brittiska kungafamiljen kommer prinsessan Charlottes födelsedag att firas av hela Storbritannien. Det är inte konstigt att designers vill ge något från sig själva, och samtidigt (kanske) marknadsföra sitt varumärke på samma gång. Marc Jacobs har lyckats med just detta.

Det har visat sig att den snart ettåriga brittiska prinsessan Charlotte har inspirerat en mycket berömd amerikansk designer. För bara ett par dagar sedan lanserade den här världsberömda designern från New York sitt nya projekt – läppstiftet ”Charlotte”, som lanserades specifikt inför prinsessans första födelsedag. Läppstiftet ”Charlotte” är en del av Marc Jacobs kollektion Le Marc Lip Créme.

Marc Jacobs läppstift “Charlotte” är ett exklusivt, krämligt läppstift i ljusrosa nyans, som vid första anblick inte för tankarna till Kate och Williams dotter. Catherine Gore, vice VD för varumärket, förklarar att nyansen ”Charlotte” har ”inspirerats av de djupaste tonerna i en engelsk ros.” Det förklarar färgen. Läppstiftet ska inte bara påminna om Storbritannien tack vare prinsessans namn, utan också tack vare färgen på rosorna i Buckingham Palaces trädgårdar.

Marc Jacobs färg “Charlotte” säljs för £24,00 på Harrods webbplats, vilket är cirka $34,50. Det kanske verkar dyrt, men det finns många som gärna betalar så mycket. Det är inte så konstigt, för britterna älskar sin kungafamilj och spenderar gärna stora summor för att till exempel köpa likadana kläder som de kungafamiljen setts bära.

Charlotte kan köpas exklusivt på Harrods, det berömda varuhuset från Marc Jacobs i Storbritannien. Den som vill köpa kosmetikan men bor utomlands kan göra det online, men kom ihåg att priset ökar drastiskt på grund av fraktkostnaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *