Färga läpparna! Phyto-Lip Twist läppbalsam

För den som älskar perfekt smink har Sisley tagit fram läppbalsamet Phyto-Lip Twist, som är utformat som en XXL-penna. Tjejer som vill sminka läpparna kommer att bli mycket nöjda med den här produkten. Det finns flera nyanser att välja på.

Phyto-Lip Twist från Sisley är mycket smidigt och praktiskt, och dessutom effektivt. Det får enkelt plats i en liten jeansficka eller necessär. En förpackning innehåller 2,5 gram av kosmetikan. Den används precis som ett vanligt läppstift: ett drag med pennan räcker för att sminka läpparna. Du kan applicera ett eller flera lager beroende på vilken effekt du vill uppnå.

Sisley har sett till att alla kan hitta en perfekt nyans. Phyto-Lip Twist finns i 15 nyanser, nämligen: Nude, Baby, Peach, Pinky, Berry, Cherry, Coral, Candy, Chestnut, Sugar, Litchi, Melon, Poppy, Love, Nut. Alla färger är intensive, saftiga och djupa. Vissa av dem har skimrande partiklar och lätt glans, och på dessa kan du applicera lite läppglans för att berika färgen och få läpparna att se större ut.

Phyto-Lip Twist från Sisley är mycket mjukt att applicera, bleknar inte, och gnids inte av under dagen. Produkten färgar inte bara läpparna, utan har också andra egenskaper. Tack vare extrakten från växter vårdar den läpparna, gör dem mjukare, återfuktar och skyddar dem mot torrhet och UV-strålning. Om du vill att läppbalsamet ska hålla längre kan du täcka läpparna med foundation eller puder innan applicering, och efter applicering kan du torka av överflödiga rester på en bomullsrondell eller näsduk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *