Juicy Shaker från Lancôme – Skaka, vrid, och applicera

Det kanske verkar omöjligt att komma på en ny idé när det gäller läppglans. Historien har dock visar oss att tillverkarnas fantasi inte vet några gränser, och de kan till och med ge en enkel produkt en helt ny stil. Det är fallet med det senaste läppglanset från Lancôme, Juicy Shaker. Vad är så överraskande?

Läppolja med två faser

Det kanske låter lite konstigt, för läppoljor används fortfarande för att vårda och återfukta läpparnas känsliga hud. Lancôme har tagit det hela ett steg längre och presenterar nu Juicy Shaker: högt pigmenterat läppglans med en lösning i två faser. Vad innebär det här fenomenet? I den smidiga förpackningen (som liknar en liten drinkmixer) finns ett pigment i den valda färgen och en vårdande olja. De båda ingredienserna blandas först när vi skakar flaskan. Det är därifrån produktens slogan kommer: skaka, vrid och förälska dig.

Skakande intensitet

Det som gör Juicy Shaker unikt är dess tudelade lösning med pigment och olja. Det är en ovanlig kombination när det gäller kosmetika för läpparna. Juicy Shaker är ett innovativt läppglans som gläder oss med sin smak, doft och färg, men också med den härliga sminktekniken och applikatorn i ursprungsform. Juicy Shaker finns i sju saftiga och fruktiga nyanser. Dess svampapplikator är konformad och gör det möjligt att justera färgens intensitet, så att läpparna blir mjuka, silkeslena och inte klibbar ihop.

Ny rörelse för läppsminkning

Lancôme presenterar vågat en helt ny rörelse när det gäller läppsminkning. Nu räcker det inte att bara ta lite färg på applikatorn och fördela den över läpparna. Från och med nu kommer kvinnor använda Juicy Shaker, och det innebär att man skakar, applicerar, och får en slående effekt. Varumärket beskriver sin produkt som ett läppglans 3.0 – en ny generation kosmetika för läpparna, som hänvisar till varumärkets två legendariska produkter: läppglanset Shaker som designades av Lancômes grundare, och de ikoniska läppglansen Juicy Tubes från början av det nya milleniet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *