Nanolash Cluster Lashes – Upptäck vägen till vackra och långa ögonfransar hemma!

Varje kvinna vill göra en fin intryck med sin blick och därför läggar till mer definition till hennes fransar. Av den anledningen gör många kvinnor mycket för att prova hela kollektioner av fransprodukter, som ska förlänga och framhäva naturliga fransar. Tyvärr, är resultaten alltför ofta långt ifrån perfekta. Lösningen kan visa sig vara DIY Eyelash Extensions klumpar för självapplicering.

När är det en bra idé att testa gör-det-själv fransförlängning?

Gör-det-själv fransförlängningar kan uppfattas som ett kontroversiellt förslag för kvinnor. Vanligtvis utförs sådana behandlingar av professionella ögonfranskonstnärer. I det här fallet måste du dock vänja dig vid en semipermanent effekt som varar i cirka 3 veckor. Kvinnor som gillar att förändra utseende ofta kanske inte ser detta som en nackdel.

Med tanken på detta kan klusterfransar för gör-det-själv fransförlängningar visa sig vara en av de bättre lösningarna. Det tar bara 10 minuter att applicera och kan vara upp till 5 dagar.

DIY Eyelash Extensions hemma kan väljas av alla kvinnor som drömmer om ett snabbt resultat utan att slösa tid. Klusterfransar för DIY Eyelash Extensions finns i 8 stilar att välja mellan. Med dem kan du göra vilken ögonfransstyling som helst som kommer att möta alla kvinnors förväntningar. Men om det inte passar så kan du enkelt ta bort tofsarna med en remover!

DIY Eyelash Extensions – hur fungerar dem?

Klusterfransar för gör-det-själv fransförlängning finns tillgängliga individuellt, men också i ett komplett kit. Ett kit innehåller 36 kluster i längder 10, 12 och 14 mm. Kvinnor kan välja mellan 8 stilar. I genomsnitt används 4-5 franskluster per enstaka applicering. Därför bör en förpackning räcker till för 4 appliceringar, vilket gör ögonfransförlängningsklustren för hemmabruk från Nanolash till ett mycket ekonomiskt val.

lösögonfransar

Denna fransförlängningssats innehåller, förutom klustren, även en bonder, en sealer, en remover och en fransapplikator i rostfritt stål.

Att använda självapplicerande klusterfransar är extremt enkelt. Allt du behöver göra är att:

  • applicera ett lager bonder och vänta ca 30-60 sekunder tills det blir fullkomligt;
  • plocka upp franskluster från fodralet och placera dem under naturliga fransar, cirka 1 mm från fransraden;
  • tryck på klungorna och applicera sealer  över fransarna för att ta bort det klibbiga lagret.

Om du är osäker på det färdiga utseendet kan du enkelt ta bort klusterfransarna genom att försiktigt torka av dem med en remover.

Vilka effekter kan du få med Nanolash kluster för självapplicering?

Klustren för DIY Eyelash Extensions finns i 8 stilar och 3 olika längder. Sådan variation låter dig skapa vilken fransstyling du vill.

Tjejer som vill ha en starkare effekt kan välja Hollywood Volume, med hjälp av klustren med den största längden. Det är också möjligt att applicera inte bara 4 utan 6 kluster åt gången, vilket möjliggör avsevärd volym. Sådan fransstyling kommer att fungera bra för speciella tillfällen och en stor utekväll.

På andra sidan, för en mjukare effekt räcker det att applicera 4 kluster. De 10 mm ska placeras närmast den inre ögonvrån, medan 12 mm fransarna ska appliceras i mitten av ögonlocket. Detta kommer att vara den perfekta fransstylingen för dagligt bruk.

lösögonfransar

DIY fransförlängning hemma med Nanolash klusterfransar – sammanfattning

Gör-det-själv fransförlängning hemma är en bra lösning för damer som värdesätter möjligheten att experimentera med sitt utseende. Dessa DIY ögonfransförlängningar finns i olika storlekar och stilar att välja mellan.

De sticker också ut för sin enkla applikation, som inte tar mer än 10 minuter – även om du är oerfaren. Plus, när den väl har applicerats kan applikationen pågå i upp till 5 dagar!

Detta är även bra för kvinnor som vill testa hur det känns med fransförlängning. De kan spara båda tid och pengar. Genom att använda gör-det-själv fransförlängningar kan du behålla full kontroll över det slutliga resultatet. DIY Eyelash Extensions från Nanolash kommer att fungera bra för speciella tillfällen, men också för spontana utekvällar med vänner!