Möt de 5 bästsäljande bryngelerna!

Bryngel är en riktig mångsysslare bland brynprodukterna. Den fixerar inte bara hela brynsminkningen utan formar också ögonbrynen, ger volym och fyller i luckorna. Den genomskinliga eller den färgade versionen, som är anpassad till dina naturliga bryn, kan göra underverk. Med bara några få penseldrag kan du skapa ett imponerande utseende på brynen. Den här tekniken för brynsminkning ger effekten av fluffiga, definierade bryn som ser naturliga ut. En bra ögonbrynsgel kan ersätta ögonbrynsvax, tvål, mascara och till och med… ögonbrynslaminering!

Vilken bryngel ska man välja? Upptäck våra fem bästa tips på de bästa bryngelerna enligt internetanvändare.

1. NANOBROW LAMINATION GEL

nanobrow lamination gel

Den självklara nummer 1 – den unika Nanobrow Lamination Gel. Den lätta formulan lyfter, ger volym, formar och fixerar brynen för ett naturligt utseende. Den långvariga, gelliknande formulan ger 24 timmars hållbarhet utan att du behöver göra några korrigeringar. Den förfinade spoolie-borsten fyller i brynen med färg på ett jämnt sätt. Dess lilla storlek gör att du kan applicera precis rätt mängd produkt och komma åt varje enskilt brynhår. Nanobrow Eyebrow Gel glider på smidigt och lämnar varken ränder eller en klibbig yta. Den förtjockar visuellt och gör ögonbrynen tjockare. Detta är den första produkten i sitt slag som kan ersätta brynlaminering och ger en förvånansvärt snarlik effekt. Den lämnar brynen lyfta, ifyllda och glänsande – precis som efter den professionella behandlingen. Den skapar inte en otäck ”skorpa” på brynen. Formulan överbelastar inte de känsliga brynhåren. Den ger en mjuk men ändå stark fixering med ett enda penseldrag.

Mer information: nanobrow.se

➜ Formula: lätt och gel-liknande, berikad med ricinolja
➜ Nyanser: Genomskinlig, beige, brun, svart
➜ Fördelar: Hållbar effekt i 24 timmar, vattenfast, vårdande egenskaper, en laminerad bryneffekt, bra prestanda, dolda luckor, praktisk förpackning, spoolie-borste i silikon.

2. BOBBI BROWN NATURAL BROW SHAPER

Bobbi Brown Natural Bow Shaper är en av de mest populära bryngelerna på marknaden. Den är älskad av kvinnor över hela världen för den fantastiska effekt den ger. Med åtta naturliga nyanser kan du välja en som passar dina drag perfekt. Bobbi Browns bryngel förstärker effektivt ögonbrynen och formar brynhåren, vilket ger dem ett naturligt fylligt utseende. Formulan med naturliga ingredienser, bland annat ricinolja och kokosolja, ger näring och återfuktar brynen. Det närande Brow Conditioning Complex stärker svaga bryn. Den levereras med en liten ovalformad borste.

➜ Formula: En lätt och återfuktande formula berikad med ricin- och kokosolja.
➜ Nyanser: Genomskinlig, skiffer, blond, rik brun, neutral brun, mahogny, espresso, mjuk svart.
➜ Fördelar: Effekter i 24 timmar, vattenfast, lättviktig formula, vårdande egenskaper, perfekt för formning av bryn, konformad spoolie-borste.

3. GLOSSIER BOY BROW

Boy Brow gel från Glossier har blivit en ikonisk brynprodukt. Den är älskad av minimalister och “inget smink”-sminkfantaster. Inte bara på grund av dess anmärkningsvärda prestanda utan även för dess krämiga formula och fantastiska design. Den ger en icke-klibbig yta – den gör brynen mjuka och flexibla. De naturliga vaxerna håller brynen på plats utan att slutresultatet blir ”skorpigt”. Den skapar ett djärvt utseende på brynen som håller hela dagen. Nackdelen är att den genomskinliga gelen ser vit ut och blir genomskinlig efter applicering.

➜ Formula: en krämig formula berikad med oljesyra, lecitin och kollagen; parfym- och alkoholfri
➜ Nyanser: genomskinlig, blond, rödbrun, brun, svart
➜ Fördelar: krämig formula, praktisk förpackning, vårdande egenskaper, naturliga ingredienser

4. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

Revitalash H-Def Brow Gel styling- och färgningsgel hjälper till att enkelt styla, forma och fixera ögonbrynen under din dagliga sminkrutin. Den levereras med en praktisk, dubbelsidig applikator med en kam för att separera brynhåren och en traditionell borste för att applicera produkten. Nackdelen är den begränsade färgpaletten; Revitalash brow gel finns i 3 nyanser – genomskinlig, ljus och mörkbrun. Formulan med vårdande ingredienser stärker och förbättrar brynens utseende och skick.

➜ Formula: vårdande, berikad med soft-flex polymerer och lecitin, parabenfri, hypoallergenisk
➜ Fördelar: vattenfast, dubbelsidig borste, naturliga ingredienser, vårdande, perfekt för ögonbrynsformning, konformad spoolie-borste.
➜ Nyanser: Genomskinlig, ljus, mörk.

5. TOO FACED BROW WIG EYEBROW GEL

Too Faced Brow Wig Eyebrow Gel är den sista produkten i vår topplista. En fantastisk produkt för personer med tunna ögonbryn med synliga ojämnheter. Formulan med fina mikrofibrer sätter sig på brynhåren och huden, fyller ut luckor och gör brynen visuellt tjockare. De ger en otrolig volym och fyller ut eventuella glesa områden. Det är precis som en ”brynförlängning i en tub”. Brow Wig Eyebrow Gel formar, förtjockar, definierar och fixerar ögonbrynen för en wow-effekt.

➜ Formula: gelformula med mikrofiber för att förtjocka brynen
➜ Nyanser: Naturlig blond, brungrå, mellanbrun, mörkbrun
➜ Fördelar: förtjockande mikrofibrer, liten spoolie-borste, praktisk förpackning, döljer luckor.