Franslyft och laminering hemma? Det är möjligt med Nanolash Lift Kit!

Ögonfransar – fina hårstrån på de övre och nedre ögonlocken. Generellt ska de ge den vackraste ramen för ögonen. Men de tenderar att vara svaga, tunna och har lätt för att falla av. Nanolash Lift Kit för laminering av ögonfransar i hemmet visar sig vara den bästa lösningen. Vad är värt att veta om det?

Ögonfranslyft och laminering – en behandling som förändrar blicken

Kvinnor strävar alltid efter att ha vackra och friska ögonfransar. Men ögonfransböjare, mascaror, balsam och till och med semi-permanenta fransförlängningar är inte tillräckligt. De ger tillfälliga effekter som ofta försvinner när man tar bort sminket.

Skönhetssalonger marknadsför allt oftare franslyft och lamineringsbehandlingar som lösningar på kvinnors problem. Med hjälp av speciallösningar gör erfarna specialister fransarna böjda, längre och tjockare. Men varför betala för mycket och slösa bort sin tid?

Det är därför du bör överväga Nanolash Lift Kit för laminering av ögonfransar hemma. Detta är en revolution inom styling av ögonfransar som gör att du kan uppnå samma resultat som i en salong hemma.

Nanolash Lash Lift Kit - ett professionellt set för franslaminering hemma

Vad är det som gör Nanolash Lift Kit så populärt?

I skönhetsvärlden är varumärket Nanolash välkänt. I många år har det försett kvinnor med superpopulära produkter för fransstyling och sett till att de kan uppnå spektakulära resultat. Sedan Nanolash Lift Kit dök upp på marknaden kommer du att kunna utföra ett ögonfranslyft hemma.

Satsen innehåller tre 0,5-millilitersprodukter i dospåsar. De är märkta med siffror som anger i vilken ordning de ska appliceras. Dessutom får du Lash Lift Glue, silikonplåster och andra tillbehör som behövs för att utföra hela behandlingen.

Appliceringen består av några få, enkla steg:

  • rengöring och borttagning av din fransmakeup;
  • fästa silikonstavar i önskad storlek med hjälp av det medföljande limmet;
  • applicera produkterna i följd: Steg 1, Steg 2, Steg 3 med hjälp av applikatorn och låt var och en sitta kvar på fransarna i ca 7-10 minuter;
  • torka av fransarna och ta bort silikonstavarna.

Direkt efter att du tagit bort dem kommer du omedelbart att märka resultaten. 

Ögonfransarna blir:

  • böjda;
  • vårdade – produkterna i Nanolash Lift Kit är baserade på naturliga och regenererande ingredienser;
  • längre;
  • tjockare.

Hela effekten, enligt tillverkarens deklarationer, kan vara i upp till 8 veckor. Mycket beror dock på ögonfransarnas ursprungliga tillstånd.

Laminering av fransar hemma med Nanolash-kit

Vem kan utföra franslaminering hemma?

Nanolash Lash Lift Kit är ett professionellt set för franslaminering hemma. Det kan användas både av specialister och vanliga människor. I praktiken innebär det att alla kvinnor som drömmer om vackra och friska fransar varje dag kan utföra franslaminering hemma.

På några minuter kan du förändra din blick och se till att dina ögonfransar får ordentlig näring. Satsen från Nanolash innehåller rika formler som förstärker effekten av den utförda lamineringen oberoende. Enkelt, snabbt och säkert kan du få de ögonfransar som varje kvinna drömmer om.

Laminering av fransar hemma med Nanolash-kit – sammanfattning

Närda, starkare och längre ögonfransar – det är en dröm som alla kvinnor i hemlighet har. Men varumärket Nanolash har bestämt sig för att hjälpa till att förverkliga den. Med Nanolash-kitet kan du göra ögonfranslyft hemma på ett mycket bekvämt, smidigt och effektivt sätt.

Tusentals kvinnor runt om i världen har blivit förälskade i det och håller med om att de resultat de lyckades uppnå var mer än tillfredsställande. Att laminera ögonfransar hemma har aldrig varit enklare. Med bara några enkla steg kan du njuta av din förföriska blick i upp till 8 veckor. Dessutom är franslyftkitet från Nanolash effektivt och gör att du kan utföra så många som 10 applikationer. 

Det är värt att prova det själv så att du också kan upptäcka att varumärket Nanolash än en gång lyckades uppfylla förväntningarna hos moderna konsumenter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *