Hur man förädlar sitt brynformulär – Eyebrow Mapping

Alla är unika men vi delar alla ett gemensamt önskemål, det återbesökta begäret att förädla vårt utseende och självförtroende. Med hjälp av eyebrow mapping är det möjligt att förädla dina bryn och framhäva dina ögon. Eyebrow mapping är en skönhetsprocedur som används för att förstå olika detaljer om varje ögonbryn. I denna artikel kommer vi att titta närmare på eyebrow mapping och förklara vad det innebär för att hjälpa dig att förädla din brynformulär.

Vad är eyebrow mapping?

Eyebrow mapping är ett koncept som används av frisörer tillsammans med andra professionella skönhetsföretag som använder tekniken för att undersöka ögonbryn och matcha dem bäst med personens ansiktsform. Detta koncept använder ett diagram för att avbilda ögonbryn på ett systematiskt sätt. Målet är att ge personen den mest harmoniska formen och storleken som passar deras ansikte bäst. Frisörer använder det här konceptet för att ge ögonbrynen en ny form och storlek.

Eyebrow mapping kan hjälpa dig att få förslag till olika ögonbrynstilar så att du kan anpassa din ögonbryn till din ansiktsform, oavsett om du föredrar en mer naturlig stil eller en mer dramatisk stil. Du kan också använda mapping för att avgöra om du ska gå för en hög eller låg skygge för att få den perfekta brynformuläret som du önskar. Detta är också ett viktigt hjälpmedel som frisörer använder för att veta vart de ska träffa för att få den stilen du önskar.

Kom igång med eyebrow mapping

För att komma igång med eyebrow mapping behöver du: en spegel, en tydlig kam och en säker brynpenna. Börja med att mäta från ögonbrynens insida till insidan med en kam. Mät med avseende på var du placerar kammen. Gör det tillräckligt långt bort från ögat så att du har tillräckligt med hår för att jobba med. Fortsätt sedan till den andra sidan.

Nästa steg är att bestämma ögonbrynens höjdförhållande. För det, börja från den övre delen av ditt vänstra öga och lägg din kam från insidan av ögat till ögonbrynet. Gör samma procedur till det andra ögat. När du är klar markera aktuella nivåer som heter Arc G. Det här är det högsta punkten på det vänstra ögonbrynet som kommer att avgöra om ögonbrynet är högt eller lågt.

När du har utfört dessa två steg kan du börja med att bilda detaljer som öppningar, lutning, höjd och längd. Nu är det dags att använda din brynpenna för att markera den linje som ska följas av håret. Använd penna för att märka start, vinkel och slut för att skapa den perfekta linjen för dina ögonbryn. För att säkerhetsställa att du har markerat det slutliga utseendet för dina ögonbryn, måste du titta noga i spegeln för att se om du har lyckats med din eyebrow mapping.

Varför är eyebrow mapping en bra idé?

Eyebrow mapping är ett viktigt steg för att få den brynformulär som du vill ha. Det här är en enkel procedur som kan användas och är framförallt populärt bland kvinnor eftersom de söker efter en stark och charmig utstrålning. För att få till önskad stil och design för dina ögonbryn måste du sätta upp ett mappingdiagram, bestämma vinkeln, öppningen, lutningen och höjden på dina ögonbryn.

Eyebrow mapping kan hjälpa dig att få ögonbryn som bästar med ditt ansiktsuttryck och struktur. För att uppnå det perfekta resultatet måste du ta hänsyn till dina ögonbryn, det vill säga, hur de passerar dina ögon och din ansiktsform. Oavsett om du har tunt eller tjockt hår måste du kom ihåg att eyebrow mapping gör ett stort bidrag för att framhäva din ögonfärg och form på bästa sätt.

Tips och tricks för eyebrow mapping

Det finns ett antal saker du bör tänka på för att få den perfekta brynformulären som du vill ha. Några av dem inkluderar:

  • Försök hålla dina ögonbryn close-set-Ögonbryn som är för långt isär kan göra ditt ansikte se bredare eller misslyckas med att formulera ett uttryck.
  • Koncentrera dig på att skulptera uppifrån istället för att arbeta mot mitten. Det kommer att ge dig ett skarpare och definitivt uttryck.
  • För en mer naturlig look, försök att balansera båda ögonbrynen och ge dem samma formulär.
  • För en dramatisk effekt, pröva det efter att ha förenklat mitten. För detta kan du använda en hårtrimmer.
  • Försök att använda eyebrow grooming produkter som är lämpliga för dina ögonbryn – ett brynvax eller en spröjs för att hålla i form.

Slutsats

Om du följer dessa enkla steg kommer du att uppnå brynformen som du vill ha. Eyebrow mapping är ett viktigt arbete som måste göras noggrant och ansvarsfullt för att få tillbaka det önskade utseendet. Se till att identifiera din bästa brynformulär som genom