Enkel Brow Lamination Hemma Med Nanobrow Lamination Kit

Fram tills nyligen var brow lamination en behandling som endast utfördes av en professionell stylist. Vanliga personer avskräcktes av att se de olika flaskorna och invecklade instruktionerna med massa steg som lätt kunde förväxlas. I dag har allt förändrats. Ett bra kit för brow lamination som är ordentligt genomtänkt och har tydliga instruktioner underlätter brow lift-behandlingen hemma. Möt Nanobrow Lamination Kit – ett kit som är perfekt för både professionella skönhetssalonger och för hemmabruk.

Brow lamination hemma – hur är det möjligt?

Brow lamination innebär att man förändrar hårets struktur för att göra dem mer mottagliga för styling så att du kan forma dem precis som du vill. Detta görs med hjälp av särskilda lösningar som appliceras en efter en. Den sista fixerar ögonbrynen i en ny form och ser till att effekten varar i flera veckor. Brow lamination brukade vara en komplicerad behandling: kosmetologen var tvungen att hålla ett noga öga på väntetiden för att lösningarna skulle verka och anpassa sig efter ögonbrynens skick för att sen skickligt applicera den osmotiska plastfolien för att inte förstöra ögonbrynens form. Idag kräver olika kit för brow lift hemma inte att man använder sig av plastfolie, och väntetiden för att lösningarna ska verka är väsentligt kortare, så att hela proceduren inte tar mer än 20 minuter. Ett kit för brow lamination som har skapat en hel del uppståndelse är Nanobrow Lamination Kit. Med detta kit kommer varje DIY-brow lift hemma att lyckas!

Nanobrow Lamination Kit – pris, detaljer, effektivitet

Pris – lågt (samma som en brow lamination i en skönhetssalong).
Formler och storlekar – Nanobrow Lamination Kit innehåller: Brow glue (7ml / 0,24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0,17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0.,7 fl oz), en uppsättning applikatorer för att förenkla lamineringen.
Effektivitet – kitet räcker till ungefär 10 lamineringsbehandlingar

Brow lamination med Nanobrow Lamination Kit – du kommer bli överraskad över hur enkelt det är

Vad gör Nanobrow Lamination Kit till ett av de bästa lamination kiten för hemmabruk? Framförallt är det enkelt att använda och kommer med tydliga, enkla instruktioner. Kitet innehåller bara 3 lösningar som märkts tydligt för att göra det omöjligt att blanda ihop ordningen. Du applicerar lösningarna en åt gången enligt instruktionerna på behållarna. Produkterna är av hög kvalitet och gör det möjligt att laminera ögonbrynen hemma snabbt, effektivt och säkert. Det är värt att nämna att Nanobrow Lamination Kit också är lämpligt för professionella skönhetssalonger – det är elegant, proffsigt och ger fantastiska resultat!

Brow lamination hemma lönar sig!

Vet du hur mycket du kan spara genom att göra brow lamination hemma? Vi räknar på det: priset på Nanobrow Lamination Kit är ungefär lika mycket som vad en brow lamination kostar på en professionell skönhetssalong. Men med tanke på att detta kit räcker till tio lamineringar, kan du spara så mycket som du hade spenderat på 9 brow laminations hos stylisten! Det lönar sig verkligen!

Nanobrow Lamination Kit – ett komplett kit för brow lamination hemma eller i skönhetssalong

Besök www.nanobrow.se och kolla in fördelarna

Nanobrow Lamination Kit – recensioner

Kvinnor uppger: det är det bästa lamination kitet jag haft! De njuter av vackra ögonbryn och hyllar effektiviteten, och vissa uppger att effekterna varade i så mycket som 8 veckor – dessa är bara några av de strålande recensionerna av Nanobrows lamination kit. Produkten har fått massor av positiva omdömen. Den får höga betyg av skönhetsbloggare och influencers på Instagram, och väcker uppståndelse i skönhetssalongerna. Det är tydligt att detta är ett varmt rekommenderat brow lamination kit som överraskar positivt med pris, kvalitet och resultat.

Var köper man Nanobrows kit för DIY-brow lamination?

Jag är säker på att Sephora har detta lamination kit på kampanj. Det borde också finnas på Douglas, eller i andra skönhetsbutiker eller marknadsplattformar som Amazon. Du kan också köpa det enkelt online från varumärkets officiella hemsida på www.nanobrow.se. Detta brow lift kit kan bli ditt på ett ögonblick, utan att du behöver lämna hemmet. Besök Nanobrows officiella butik och förverkliga drömmen om vackra och perfekt stylade ögonbryn!