Lätt foundation – Air Mat från Bourjois

Alla vet att foundation är en nödvändig kosmetisk produkt. Ingen sminkning fungerar utan det. Du behöver förstås veta vilken nyans du ska välja, och hur man applicerar det ordentligt. som tur är har Bourjois lanserat en foundation som inte orsakar några problem. Varför? Jo, Air Mat är lika lätt som luft.

Air Mat från Bourjois rekommenderas för alla hudtyper. Den har en mycket delikat konsistens som underlättar appliceringen i ansiktet, som inte lämnar fläckar, och som inte skapar en maskliknande effekt. Den är kliniskt testad och ska därför inte orsaka irritation eller akne, och den förhindrar pormaskar. Air Mat från Bourjois håller i upp till 24 timmar, mörknar inte, och slits inte ut. Bland dess främsta egenskaper finns det faktum att huden blir mattare, och att det fungerar riktigt bra. Kosmetikan täcker imperfektioner, jämnar ut huden, och gör den mjukare. Den syns inte på huden, och låter huden andas och fungera ordentligt. Air Mat från Bourjois innehåller SPF 10, zink och kisel, som lugnar irritationer på huden, minskar överflödig talg, och förhindrar tidigt åldrande. Produkten finns i flera nyanser: Ivoire Rose, Vanille, Beige Clair, Beige, Beige Dore och Hale Clair.

Hur applicerar man Air Mat från Bourjois, och hur hittar man rätt nyans? Innan du sminkar dig behöver du veta vilken nyans som matchar din hudton. Glöm bort tankarna på att välja produkter framför datorn. Tro mig, det fungerar inte. Applicera foundation på käken och vänta på att det ska appliceras. Om färgen försvinner betyder det att du har hittat rätt nyans. Och hur ska det appliceras? En liten mängd Air Mat ska klämmas ut i handen för att värmas upp – den blir då mer elastisk. Använd sedan din foundation för att ”klappa in” ansiktet och se till att den absorberas ordentligt. Du kan använda en svamp för att applicera produkten. Täckningen beror på hur många lager du appliceras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *