TEAOLOGY – Ett temärke i kosmetikans värld

TEAOLOGY är ett italienskt märke som erbjuder kosmetika baserad på en avancerad, vårdande sammansättning med essens från te. Kosmetikan lanseras av Selcos, och TEAOLOGY kan endast köpas från Douglas Perfumery och finns därmed inte på vår marknad ännu. Varifrån kommer TEAOLOGY?

Inspirationen att skapa dessa produkter kommer från forskning på de egenskaper som te har, vilket har indikerat att essens från te effektivt kan lösa problem med huden. De har valts ut från tusentals teer, samlats in för hand, och utsatts för den mest tekniskt avancerade hanteringen. Detta gör att TEAOLOGY har ingredienser med aktiva egenskaper, riktigt starka antioxidanter, och egenskaper som motverkar åldrande. Det unika sättet att utvinna produkterna gör att kosmetika från det här varumärket är rika på aktiva ingredienser som:

  • catechins (starka antioxidanter),
  • epigallokatekingallat (polyfenol med föryngrande egenskaper),
  • vitamin C (skyddande antioxidant),
  • vitamin A, B, E, och K (stärkande vitaminkomplex),
  • koffein (ingrediens som stimulerar cellernas metabolism),
  • teobromin (ingrediens som stimulerar metabolism och förbränning),
  • tannin (tannin med antiinflammatoriska egenskaper),
  • mineraler som föryngrar och vårdar (t.ex. kalium, flourid, zink, magnesium, brunsten).

Vi bör tillbringa lite tid med att prata om den kosmetika som TEAOLOGY erbjuder. Produkterna är rika på aktiva ingredienser, utvinns ut te, och är exceptionellt effektiva, vårdande produkter med en doft från ett noggrant utvalt utbud dofter – det är det italienska varumärkets domän.

Exemplariska produkter:

TEAOLOGY, White Tea Miracle Drops: ett skönhetselixir, dvs. en foundation med silkeslen konsistens som erbjuder komplex ansiktsvård i form av återfuktning, elasticitet och föryngring. Detta serum har en pipett och baseras på essens från vitt te, vilket är rikt på peptider.

TEAOLOGY, White Tea Miracle Cream: föryngrande kräm för ansiktet och halsen, som baseras på extrakt från vitt te och som berikats med vitaminer. Krämen har föryngrande egenskaper, men stimulerar även kollagensyntes och cellernas metabolism, vilket ger huden skönhet och ungdom.

TEAOLOGY, White Tea Infusion Miracle Mask: ansiktsmask med aktiva ingredienser med extrakt från vitt te. Denna produkt är till för hudvård runt ögonen. Behandlingen har föryngrande egenskaper, reducerar svullnad, och gör huden fräschare.

TEAOLOGY, Flower Tea Gentle Make-up Remover Express: skonsam sminkborttagning (även för ögonen och läpparna) med extrakt från svart te, som berikats med aktiva ingredienser från kamomill och blåklint. Den är perfekt för att rengöra känslig hud.

TEAOLOGY, Jasmine Tea Detox Facial Scrub: perfekt ljus på bara en minut tack vare den rengörande ansiktsskrubben med extrakt från jasminte och mikrokristaller från socker. Den har rengörande, uppfriskande, ljusgörande och åtstramande egenskaper.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *