3D-läppar: Tinted Lip Balm från Cailyn

Vi har tidigare pratat om ansiktskonturer och olika lager i håret. Nu är det dags för 3D-läppar. Tinted Lip Balm från Cailyn erbjuder dig den effekten i hela 18 saftiga nyanser. Hur använder man dem för att få en tredimensionell effekt?

Tinted Lip Balm från Cailyn är unikt av flera anledningar. Till att börja med finns det i 18 olika nyanser! Dessa är: Cotton Candy, Bubble Gum, Sunburst, Autumn Sun, Natural, Fiesta, Mocha, Big Apple, Velvet Rose, Cherry Chocolate, Nougat, Apple Pink, Coral, Acid Pink, Scarlet, Baby Breath, Cherry Blossom, Mauve. Alla dessa nyanser är matta, så om du vill att dina läppar ska skimra kan du använda Pearly Shimmer Balm. Vi kan till exempel blanda Cotton Candy med Pearly Shimmer Balm i nyanserna Angelic White eller Sugar Pink (det senare ger dig mer glans).

För det andra innehåller Cailyns läppbalsam särskilda ingredienser som ger dig tredimensionella läppar. De som har smala läppar kommer bli extra nöjda med resultatet eftersom den här kosmetikan får dem att se större ut. Effekten håller hela dagen, så du behöver inte sminka dig på nytt innan din utekväll. Matta nyanser ger dig en vacker 3D-effekt som alla dina vänner kommer att bli avundsjuka på.

Det finns dock vissa nackdelar med allt, till och med för den bästa kosmetikan. Cailyns Tinted Lip Balm säljs i en ganska unik flaska. Den påminner inte om de klassiska, långa flaskorna som vi är vana vid. Den har en rund, platt bas och i toppen finns en liten borste för applicering. Det kan vara bekvämt för vissa tjejer att få en särskild borste tillsammans med kosmetikan. Att vrida av ett så klumpigt lock och ha det i fickan eller necessären kan dock vara lite för jobbigt. Alla vill väl ha sitt läppglans med sig hela tiden, inte sant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *