NANOIL ricinolja. Håll dig uppdaterad med naturliga skönhetstrender!

Nanoil är ett skönhetsmärke som använder naturens gåvor för att förbättra vårt utseende. Nanoils ricinolja är den mest eftertraktade. Varför? Den fyller många roller och fungerar utmärkt för alla! Om du letar efter den bästa skönhetsoljan kommer du inte att hitta någon bättre. Vad är värt att veta om Nanoil ricinolja?

Ricinus communis fröolja är 50 milliliter ekologisk, oraffinerad, kallpressad ricinolja, perfekt för att stimulera snabbare tillväxt av ögonbryn, fransar och hår. Den användes av våra mormödrar och gör nu comeback. Nanoil är mycket lättare än ricinolja från apoteket så du kan använda den över hela kroppen. Den har en stärkande och skyddande effekt på huden, ökar glansen och slätar ut håret, och den är betygsatt av tusentals nöjda köpare över hela världen. Den har även Ecocert-märkningen som endast ges till den bästa naturliga kosmetiken.

Nanoil ricinolja – effekter

Nanoil ricinolja utvinns ur frön från ricinusväxten. Den är tjock, ljusgul och har en delikat doft. Produkten har tillverkats i samklang med naturen, därför orsakar den inga allergiska reaktioner eller irritationer och är 100 procent miljövänlig.

@nanoil.official

♬ dźwięk oryginalny – NANOIL OFFICIAL

Detta är ett naturligt ögonserum, nagelbalsam, hårbehandling, bryn- och fransförstärkare och en lösning för hudproblem och irritationer. Den återuppbygger extremt skadat hår. Du kan lägga till den i DIY-behandlingar, blanda med andra oljor och krämer för att få dem att fungera bättre.

  • Nanoil ricinolja har antibakteriella och svampdödande egenskaper.
  • Den stimulerar snabbare tillväxt av hår, fransar och bryn.
  • Den fyller på lipider och upprätthåller optimala fuktnivåer.
  • Den har rengörande egenskaper.
  • Den vitaliserar och stärker naglarna.
  • Den har en lätt förmörkande effekt.
  • Den ger håret mjukhet och en hälsosam glans.
  • Den förebygger skador på huden.

Letar du efter en naturlig olja med en applikator för bekväm användning? Nanoil är den rätta. Denna lysande produkt får strålande recensioner, har ett certifikat som bekräftar dess kvalitet och innehåller de mest välgörande ingredienserna. Det är en mångsysslare som fungerar som många olika skönhetsprodukter.

Vad är ricinolja rik på och hur använder man den?

Den är rik på ricinolisk fettsyra som inte finns i andra oljor. Nanoil ricinolja är rik på omega-syror, mineraler och vitaminer, inklusive vitamin A och E.

Använd den gärna på många olika sätt – din fantasi är den enda begränsningen. Ta med dig några idéer!

#1 Behandling med hårolja

Behandling med hårolja

Den stärker och återupplivar snabbt håret, så du måste använda den om ditt hår behöver omedelbar återfuktning och näring. Nanoil ricinolja eliminerar risken för håravfall och påskyndar hårväxten, vilket återställer en hälsosam glans. Den håller också kvar fukt i håret och hindrar topparna från att klyvas.

#2 För längre fransar och bryn

För längre fransar och bryn

Smörj in Nanoil ricinolja i fransarna och brynen för att få dem att växa snabbare. De blir starkare, friskare och slutar falla ut i överflöd. Denna olja gör också hårstråna något mörkare och gör dem tjockare. Nanoil ricinolja ger motståndskraft, näring och slätar ut bryn och fransar.

#3 Att bli av med celluliter

Att bli av med celluliter

Använd Nanoil ricinolja för kroppsmassage och gnugga den först mellan handflatorna. Blanda den gärna med annan olja eller vatten för att göra den mindre tjock.

#4 För starkare naglar

För starkare naglar

Värm upp oljan och blötlägg händerna i den så kommer du definitivt att märka en förbättring efter att ha gjort blötläggningen flera gånger. Nanoil ricinolja vitaliserar svaga naglar och hindrar dem från att spricka, samt stärker, ger näring och mjukar upp huden på händer och nagelband. Den reparerar snabbt de mest skadade naglarna.

#5 I ansiktsvård

I ansiktsvård

Tack vare de antibakteriella egenskaperna hjälper den till att ta bort brister i huden. Nanoil ricinolja klarar av att avlägsna sminkprodukter och rensar ansiktet från smuts, föroreningar, damm och överskott av olja. Använd en liten mängd av oljan och skölj med varmt vatten.

Var kan man köpa den?

Nanoil har en nätbutik där du kan kolla in hela utbudet. Besök www.nanoil.se och få din olja hemlevererad för att starta den nya, bättre skönhetsrutinen så snabbt som möjligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *