DermoFuture Technology: Ansiktsmassage i guld

I början av året presenterade DermoFuture Precision sin senaste produkt: en pulserande ansiktsmassage med huvud i 24 karat guld. DermoFutures underbara produkt, som berikar ansiktets konturer, kan köpas till ett bra pris i många butiker och online. DermoFuture har fått positiva recensioner ända sedan årets början. Det är inte så konstigt, för den här ansiktsmassagen i guld är väl värd ett försök. Hur fungerar den?

Vi har blivit vana vid massageredskap med större huvuden. Den T-formade massagen från DermoFuture är mycket smidig. Tillverkaren försäkrar oss om att massagens huvud är berikat med 24 karats guld till 99,99 %, och genererar 6 500 vibrationer per minut. I takt med att vi blir äldre förlorar huden sin fräschhet och elasticitet, på grund av att kollagenbrist, syrebrist och skador som orsakas av externa och interna faktorer. DermoFutures massage förhindrar detta. Under massagen frigör huvudet rena joner i guld som stimulerar produktionen av kollagen. Jonerna i guld reglerar en bioelektrisk ekonomi i kroppen, främjar metabolismen och gör hudens celler yngre. 3 minuters massage varje dag (helst på morgonen och kvällen) räcker för att du ska märka av de första effekterna.

Den pulserande massagen med guldberikat huvud eliminerar rynkor i områden där huden åldras snabbast – runt ögonen, munnen, hakan och nacken. DermoFuture lovar att den pulserande massagen med 24 karat guld ger effekter som:

  • förbättrad ansiktsform,
  • förbättrar ansiktets konturer,
  • främjar blodets cirkulation,
  • syresätter huden,
  • främjar hudens elasticitet.

Ansiktsmassage är vanligt och kan anskaffas i många butiker och online. Däremot är inte all ansiktsmassage berikad med guld och kan utlova effektiva, lyftande egenskaper. DermoFuture ligger flera steg före till och med de mest krävande kundernas behov, genom att erbjuda en avancerad ansiktsmassage till ett riktigt bra pris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *