Ett drömpar: skönhetsbehandlingar och kosmetika

Det finns skönhetsbehandlingar som, i kombination med kosmetika, ger ett fantastiskt resultat. En sådan är hårbottenmassage med vårdande serum. Massage stimulerar blodcirkulationen i hudens celler. Det stärker rötterna, förhindrar håravfall, påskyndar hårets tillväxt, och gör håret starkare och sötare. Serumet är rikt på vitaminer, mineraler och aktiva ämnen. Massage i kombination med serum får de kosmetiska ingredienserna att absorberas snabbare av hudens celler, och vårdar dem därför bättre. Hårets skick kommer att förbättras nästan omedelbart.

Den andra skönhetsbehandlingen är hårtvätt med schampo och balsam. Med den här metoden rengör vi hårbotten från talg, mjäll, döda hudceller, och andra föroreningar. Genom att lägga till balsam i metoden underlättar vi inte bara för schampot, utan vi vårdar också håret och hårbotten. Denna behandling återfuktar och stärker håret, och gör det mjukare. Det gör håret vackrare, och underlättar styling, kamning och torkning. Balsam skyddar också mot solens strålar och andra skadliga faktorer i den externa miljön.

Ett annat drömpar är ansiktsskrubb och ansiktsmask. Skrubben exfolierar döda hudceller, mjukgör hudens yta, gör missfärgningar ljusare, och rengör porerna. Det främjar dessutom blodcirkulationen, tonar, och gör att vårdande ingredienser i kosmetika kan absorberas snabbare när du applicerar dem direkt efter ansiktsskrubb. Därför är det en bra idé att applicera en ansiktsmask som matchar hudens ton. Den vårdar, återfuktar, och lugnar irritationer efter skrubb.

AHA-syror och BHA-syror med solfilter är två andra behandlingar som bör kombineras. Kemisk peeling exfolierar döda hudceller, reducerar ärr, bristningar och celluliter, gör rynkor och porer mindre, och gör missfärgningar ljusare. Direkt efter behandlingen med kemisk peeling blir huden mer känslig och utsatt för solens strålar (vissa personer kan bli extra känsliga mot ljuset). Därför behöver huden skyddas med solkräm. På så sätt kan du förhindra uppkomsten av pigmentfläckar, missfärgningar och solbränna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *