TOPP 6 Kluster lösfransar. Upptäck de bästa!

Semi-permanenta ögonfransförlängning är inte längre ett alternativ för varje kvinna. Kvinnor som tar hand om sina naturliga fransar vill inte överbelasta dem utan behov. Det är därför färdiga klusterfransar för hemma applicering har blivit allt mer populära. Men vilka produkter är värda att uppmärksamma?

TOPP 6 bästa DIY fransförlängningar – kolla in vår ranking!

Det går inte att förneka att fransförlängning hemma brukade bara vara en dröm. Men nuförtiden när du väl har klusterfransar som du kan applicera själv på skönhetsmarknaden, kan du ändra ditt utseende helt på några minuter. Färdiga franskluster gör att du kan skapa en hållbar fransstil på ganska kort tid.

Samtidigt blev skönhetsbutiker bokstavligen ”översvämmade” av produkter som inte alltid fungerar perfekt. Inte konstigt att kvinnor står inför en stor utmaning innan de fattar sitt slutgiltiga beslut.

Det är därför TOPP 6-rankingen av de bästa färdiga att applicera klusterfransar har skapats. Det syftar till att hjälpa kvinnor att göra rätt val.

De 6 produkterna som ingår i rangordningen låter dig uppnå spektakulära resultat samtidigt som du behåller den enkla applikationen. Du bör dock komma ihåg att du kan tolka denna ranking på vilket sätt du vill. Det presenterade urvalet av klusterfransar är bara ett litet förslag, som kan hjälpa till att rensa dina tvivel.

TOPP 6 ranking – måste känna kluster ögonfransar för DIY applicering!

DIY ögonfransar är produkter som med säkerhet kan kallas en innovation. Förmodligen drömmer varje kvinna om att ändra sitt utseende på några minuter och förföra med blicken. Tidigare var detta alternativ endast möjligt med hjälp av en professionell kosmetolog och långa timmar tillbringade i en skönhetssalong.

Nuförtiden kan man dock använda färdiga klusterfransar. Allt du behöver är en spegel, en valfri franssats och lite tålamod. Så lite skiljer varje kvinna från hennes drömmars franshalvcirkel. Så det är dags att upptäcka de TOPP 6 bästa produkterna för hemmafransstyling!

1. Nanolash klusterfransar – DIY Lash Extensions

DIY Lash Extensions dök upp på skönhetsmarknaden relativt nyligen. Trots detta faktum har de redan lyckats få en exceptionellt bred beundarekrets. De är färdiga klusterfransar för DIY-applicering hemma. Att applicera dem tar bara 10 minuter och innebär bara 3 enkla steg:

  • applicera bindemedlet – du måste vänta 30-60 sekunder tills det blir helt viskös;
  • applicera klustren cirka 1 mm bort från fransraden och smälta ihop fransarna med applikatorn;
  • avsluta applikationen med sealer.

Tillverkaren säkerställer att effekten av en enda applicering varar upp till 5 dagar. Även om det indikerar att DIY Eyelash Extensions är avsedda för engångsanvändning, hävdar användarfeedback något annat. Användare av dessa färdiga franskluster från Nanolash säger att klustren inte deformerades efter att de tagits av dem, så de kunde återanvända dem! Detta innebär att ett fodral med klusterfransar låter dig öva och skapa mycket fler franslooker än de beräknade 4 appliceringarna.

Intressant nog har varumärket Nanolash också sett till att det tillgodoser smaken hos även de mest krävande kunderna. DIY Lash Extensions finns i 8 stilar. Detta garanterar att du kan skapa både Russian Volume fransar och diskreta fransstilar för vardagsbruk.

En enda förpackning innehåller 36 kluster i 3 olika längder. Du kan också skaffa dig ett komplett sats för ögonfransförlängning hemma. Den tillhandahåller, förutom klusterfransarna, andra tillbehör som en bonder, en sealer, en remover från Nanolash, samt en speciell pincett.

DIY Lash Extensions för DIY applikation verkar vara oslagbar. De utmärker sig genom sin lätta, naturliga look och stora flexibilitet. Dessutom får du så många som 36 klusterfransar i ett fodral. Det går inte att förneka att dessa klusterfransar ser bäst ut i jämförelse med andra produkter och ger den bästa prestandan.

De lätta och mjuka DIY Lash Extensions är en premiumprodukt. Av denna anledning förtjänar dessa klusterfransar utan tvekan förstaplatsen i vår ranking.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT tillhandahåller också lösfransar för gör-det-själv applicering hemma. Dessutom ger deras tillverkare djärva löften om hållbarheten och enkelheten i applikationen. Tyvärr har många användare som redan testat dem en något annorlunda uppfattning.

Satsen innehåller inte bara färdiga ögonfranskluster för hemmaapplicering utan även speciallim och andra tillbehör som ska underlätta processen med DIY fransförlängningar. Dessa klusterfransar kännetecknas av sin exceptionella flexibilitet, mjukhet och den tunna remsan de kommer på. Det låter dig skickligt dölja sammanfogningslinjerna. Den är något tjockare än i fallet med DIY Lash Extensions, vilket kan försvåra appliceringen och göra fogpunkterna lite mer synliga.

Appliceringen av Ardell X-tended Wear Lash System fransar verkar vara lite svårare än med DIY Lash Extensions från Nanolash. Du kommer att behöva lite tålamod och en hel del fingerfärdighet för att skapa din fransstil.

Satsen innehåller fransar i endast 2 storlekar: 12 och 14 mm. Så kvinnor som föredrar lite mer diskret styling kan ha problem med att välja kluster för att uppnå en helt naturlig effekt. I det här fallet kan dessa lösfransar se riktigt falska ut.

Satsen kommer också med en speciell bonder som kan göra att applikationen håller lite längre. I det här fallet beror dock allt på eftervården efter ansökan. Det är inte många användare som har bekräftat möjligheten att förlänga hållbarheten på sina fransutseende hittills. Som jämförelse garanterar DIY Lash Extensions från Nanolash hållbarhet i upp till 5 dagar.

3. Amor Lashes QuickLash Starter Kit

Amor Lashes QuickLash Starter Kit är en ny produkt från det brittiska varumärket. Precis som med de andra produkterna är de klusterfransar för DIY-applicering hemma. Enligt tillverkarens påståenden ska det bara ta 10-15 minuter. Du behöver ingen erfarenhet för att använda Amor Lashes QuickLash Starter Kit.

Dessa självapplicerande klusterfransar finns i 3 längder att välja mellan 10, 12 och 14 mm, även om du även kan välja en förpackning med blandade längder. Detta ger dig säkert flera alternativ för att styla dina fransar.

Att applicera dessa lösögonfransar tar längre tid jämfört med DIY Lash Extensions från Nanolash. Speciellt eftersom du måste applicera dem oftare eftersom hållbarheten hos dessa klusterfransar lämnar en hel del att önska, vilket översätts till både hur länge din franslook kommer att hålla en gång, och om du kan återanvända dessa kluster. Här finns det redan många tvivel, eftersom klustren tenderar att deformeras efter att de tagits bort.

Tillverkaren erbjuder olika typer av böjningar och stilar av fransar, och följaktligen bör du kunna anpassa dem till dina behov utan större problem.

Amor Lashes QuickLash Starter Kit är verkligen en produkt värd att överväga, även om du inte kan sätta dina förväntningar för höga.

4. Lilac St Intro Starter Kit

På fjärde plats av TOPP 6 klusterfransar rangordningen har vi Lilac St Intro Starter Kit. Återigen garanterar tillverkaren en snabb och enkel applicering som bör hålla i flera dagar. Det är dock inte specificerat hur lång fransarna kan bäras. Det anges endast att applikationens livslängd i detta fall beror på individuell anlag och eftervård. Det är därför att Lilac St Intro Starter Kit rankades lägre i rankingen.

I praktiken kan detta innebära att klusterfransarna, när de väl applicerats, måste tas av redan nästa dag, så hela processen med DIY fransförlängningar måste startas från början. Det saknas också exakt information om huruvida klustren är återanvändbara. Och med tanke på att det bara finns 10 franskluster i ett enda påfyllningspaket är detta en mycket relevant faktor.

Nybörjare satsen innehåller de nödvändiga tillbehören för applikationen, samt 30 färdiggjorda klusterfransar. De finns i storlekar från 8 till 18 mm. Tjejer har också ett stort antal stilar att välja mellan.

Lilac St Intro Starter Kit innehåller lösfransar som ger dig nästan obegränsade möjligheter att styla dem. Med hjälp av kluster i längder från 14 till 18 mm kan du skapa en fantastisk Russian Volume stil. Å andra sidan, med de kortaste klustren kan du bara tjockna dina naturliga fransar något.

Utan tvekan ger dessa färdigtillverkade franskluster hög kvalitet. Men jämfört med DIY Eyelash Extensions av Nanolash behöver vissa aspekter förbättras.

5. Velour X-tensions Kit

Nästa produkt i TOPP 6 rangordning är Velour X-tensions Kit fransarna. Appliceringen av dessa klusterfransar bör inte ta mer än 10 minuter.

Förpackningen innehåller franskluster i 3 längder: 10, 12 och 14 mm. Detta gör att du i sin tur kan skapa fransstilar för alla tillfällen. Dessutom är dessa kluster lätta, men borsten är något tjockare än i fallet med DIY Lash Extensions från Nanolash. Detta gör i sin tur att de inte ser lika naturliga ut.

Tillverkaren anger dock inte exakt produktens hållbarhet. Det indikerar bara att applikationens livslängd beror på individuella anlag. För vissa användare kan det alltså ta 5 dagar, medan för andra kommer applikationen att förlora sitt snygga utseende efter bara 3 dagar. Visst, jämfört med DIY Lash Extensions från Nanolash, ser den här produkten lite sämre ut.

Du bör också veta att dessa klusterfransar inte är vattentäta, och du bör undvika att blötlägga dem i 24 timmar efter appliceringen. Ändå är Velour X-tensions Kit en produkt som förtjänar uppmärksamhet. Även om det inte är ledaren i denna ranking, låter det dig göra dina fransar längre hemma.

6. TATTI Invisi-Lash Kit

Invisi-Lash Kit är produkten som stänger TOPP 6-tabellen över de bästa klusterfransarna för applicering hemma.

TATTI färdiga klusterfrans innehåller ingen tillsatt latex. Detta gör att de fungerar utmärkt även för kvinnor som kämpar med allergier. Den här funktionen är dock standard med Nanolash kluster.

Invisi-Lash Kit är en produkt som kommer att fungera utmärkt för både professionellt och hemmabruk. Satsen innehåller lösfransar i olika längder att välja mellan. Detta gör att kvinnor kan skapa vilken stil de vill. Själva applikationen är tänkt att ta bara några minuter och pågå i några dagar.

Appliceringen är lite svårare än med Nanolash klusterfransar, vilket är den största nackdelen med produkten. Du kan inte heller återanvända Invisi-Lash Kit klustren eftersom dessa lösögonfransar är engångsfransar. När det gäller DIY Lash Extensions från Nanolash hävdar användare enhälligt att de kan återanvändas.

Ranking av TOPP 6 färdiggjorda klusterfransar för hemmaapplicering – sammanfattning

Nu vet du TOPP 6 bästa produkterna för hemmafransförlängning. Var och en av dem har sina egna fördelar och nackdelar, som du bör vara medveten om.

Att välja rätt sats för ögonfransförlängning hemma kan göra en enorm skillnad. Färdiga klusterfransar av god kvalitet inte bara kan hålla mycket längre, utan också säkerställa en enkel applicering.

När du väljer lösfransar för hemmaapplicering är det lämpligt att främst styras av dina egna preferenser och behov. Varje produkt erbjuder olika längder eller stilar av lösfransar. Därför är det nödvändigt att vara uppmärksam på vilka som passar dina ögon bäst.

Den slutliga effekten du kan uppnå är också en viktig faktor. Vissa fransstilar är lämpliga för att skapa en Russian Volume stil, medan andra låter dig framhäva dina ögonfransar till vardags.

TOPP 6-rankingen av de bästa klusterfransarna för hemmaapplicering är bara ett litet tips om vilka produkter som faktiskt är värda att uppmärksamma. Det slutliga beslutet är dock alltid ditt personliga val.